Kam letos na svatomartinskou husu?

Čtvrtek, 10.11.2016

Golf restaurant Čeladná
Všechny srdečně zveme na Svatomartinské posvícení. Menu budeme podávat od 10. do 16. listopadu. Samozřejmostí bude Svatomartinské víno. Zarezervujte si své místo u stolu včas na čísle 774 477 477. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Horský hotel Hamry
Nabízíme Svatomartinskou husu nebo stehna, k tomu domácí lokše, červené a bílé zelí. Zajistíme i Svatomartinské víno. Abychom zajistili maximální čerstvost, připravujeme vše dle konkrétních objednávek. Volejte 739 430 840.

MIURA hotel
Máte stres? Jezte husu… Obrňte se proti prosincovému Vánočnímu stresu a přijďte ochutnat husí menu Michala Götha. ČAS HUSY bude na MIURA hotelu probíhat od 8. do 15. listopadu.
Vybíráme z nabídky:
• Husí játra v uzeném sádle
• Rillette z husy se závorem
• Husí vývar s flíčky, jatrovými knedlíčky a podzimní zeleninou
• Krémová polévka Husa-čočka beluga s foie gras
• Husí „Hachis Parmentier“ pomalu tažená husa s pórkem a gratinovaná s bramborovým pyré, salát z kysaného zelí
• Do růžova pečená husí prsíčka, jablečno-houskový nákyp, kaštanový krém
• Pečená „1/4“husy, bílé kysané zelí, červené zelí, dýně ala zelí, bramborové lokše

U Pařezu a Opálená
Na husí lahůdky i Svatomartinské mladé víno zveme do našich restaurací U Pařezu a Opálená. V nabídce bude například:
• Husí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
• Restovaná husí játra na cibulce s chlebem
• Husí játra v sádle s cibulkou a chlebem
• Husí guláš s cibulí a knedlíkem
• Bramborové knedlíky plněné husí játrou podávané s dušeným zelím
• Pečené husí stehno s červeným a bílým zelím, bramborovým a špekovým knedlíkem

Stodola
Svatomartinskou husu budeme podávat od 11. 11., samozřejmě od 11 hodin, až do vyprodání zásob. Objednávky a rezervace na čísle 777 567 250.
• Husí paštika s brusinkami a bagetou
• Smažená husí játra, chléb
• Restovaná husí játra, chléb
• Husí polévka
• Kachní roláda, brambor, maďarská zelenina
• Husokachní stehno, zelí, knedlík
• Tři druhy menu pro 4-6 osob (na objednávku minimálně 1 den předem)

U Sestřiček
Menu k poctě sv. Martina si můžete dát také v areálu Beskydského rehabilitačního centra v restauraci U Sestřiček, která bude nabízet svatomartinské menu od 8. do 13. listopadu 2016.
• Předkrm: Husí paštika se zeleným pepřem, domácí žitný chléb
• Polévka: Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a domácí těstovinou
• Hlavní jídlo: Konfitované husí stehno, na výběr zelí (červené na víně s hruškami, kysané bílé nebo dýňové se zázvorem) a knedlíky (špekový s domácím špekem, karlovarský, bramborové noky)

Autor: 
red